Stel een vraag

Heeft u een vraag over een specifieke klinisch chemische laboratoriumtest? Kijk dan eens op de pagina zoek een test. Heeft u een andere vraag over de klinische chemie? Kijk dan eens op de pagina veelgestelde vragen of uw vraag hier misschien al tussen staat. Andere interessante bronnen kunnen nog zijn: www.thuisarts.nl, voor algemene informatie over ziekten, en www.apotheek.nl, voor vragen over medicijnen.

Komt u er hiermee nog niet uit? Stel uw vraag dan hieronder aan een klinisch chemicus.

Stel zelf een vraag!

Lees vóórdat u een vraag stelt het onderstaande goed door.

Uw vraag wordt beantwoord door een geregistreerd klinisch chemicus, die zich daarbij laat leiden door een gedragscode. We kunnen alleen vragen beantwoorden die gaan over klinisch chemisch laboratoriumonderzoek. De klinisch chemicus stelt op basis van uw gestelde vraag geen diagnose. Uw behandelend arts is hiervoor verantwoordelijk omdat die beschikt over meer informatie, zoals uw verhaal en achtergrond, gegevens van lichamelijk onderzoek en medicijngebruik.

Als u een vraag heeft over de uitslag van één of meerdere labtesten dan is het van belang dat u daarbij de juiste eenheid vermeldt en zo mogelijk ook de referentiewaarde die het betreffende laboratorium hanteert.

Uw vraag en ons antwoord kunnen worden gebruikt voor onderwijs en kwaliteitsverbetering; uw persoonlijke gegevens laten we daarbij weg.

Wij doen ons best om uw vraag binnen drie werkdagen te beantwoorden.

* verplichte velden
Mijn geslacht
De vraag gaat over
Is laboratorium-onderzoek in Nederland uitgevoerd?